Aanhuur

Op zoek naar een huurwoning?

Wij helpen je graag bij het vinden van de geschikte woning! Van studio, appartement tot droomvilla; Rent an Apartment heeft alles in huis.  Door middel van een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, kunnen wij direct nauwkeurig uw woonwensen in kaart brengen, waarna wij voor u opzoek gaan naar de juiste woningen die aan jouw wensen en behoefte voldoen. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je geeft Rent an Apartment de opdracht een woning te zoeken, doormiddel van een schriftelijke zoekopdracht waarin je akkoord gaat met onze bemiddelingsvoorwaarden.

STAP 1:

  • Waar ben je naar op zoek, wat is je budget, wat zijn je woonwensen? Wij gaan samen met jou een persoonlijk profiel maken en je woonwensen in kaart brengen. 
  • Wij zoeken vervolgens binnen ons uitgebreide netwerk en op de markt naar geschikte woningen.

STAP 2:

  • Samen gaan we meerdere woningen bezichtigen. Indien gewenst kunnen wij je ophalen, dan laten wij je direct de omgeving van de appartementen zien, zodat je direct een goed gevoel hebt van de locaties. 
  • Na de bezichtigingen zullen we samen de woningen evalueren. Als we dé woning hebben gevonden, gaan we een huurvoorstel doen naar de verhuurder. 

STAP 3:

  • Wij zullen het huurvoorstel uitbrengen bij de verhuurder, hierin staan de hoofdpunten, zoals de huurprijs, huurtermijn en voorwaarden. 
  • Zodra beide partijen akkoord zijn, wordt de huurovereenkomst opgesteld. Wij zullen de huurovereenkomst beoordelen en deze zullen we samen doorlopen en tekenen. 

STAP 4:

  • De sleuteloverdracht! Wij zullen hier uiteraard bij aanwezig zijn. Er zal ook een inspectierapport en fotorapport worden opgesteld. Daarnaast zullen wij zorgen dat je wordt aangemeld bij de gewenste energieleverancier en televisie- en internetprovider. Indien je nog geen woonverzekering hebt, kunnen wij je hier ook bij helpen. 

STAP 5:

  • Wij wensen je heel veel woonplezier. Voor vragen over je woning zijn wij gedurende de hele huurperiode uiteraard bereikbaar! 

 

 ''FEEL AT HOME''